Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar în Gara de Nord, reluat după ce o locomotivă a lovit un pantograf. Sunt întârzieri notabile la mai multe trenuri

Traficul feroviar în Gara de Nord, reluat după ce o locomotivă a lovit un pantograf. Sunt întârzieri notabile la mai multe trenuri

Traficul feroviar este îngreunat în gara de Nord din Bucureşti, după ce o locomotivă a rupt pantograful, în zona Podului Grant.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   19:37

UPDATE 19.37 Circulatia a fost reluata. Locomotiva a fost retinuta pentru cercetare. Trenul respectiv are acum alta locomotiva. Caderea pantografului a afectat alimentarea cu energie electrica pentru toate liniile. Prima dată au fost repuse in functiune primele 8 linii, apoi şi celelalte.

Ştirea iniţială

Traficul feroviar în Gara de Nord este închis, marți după-amiaza, pe liniile de la 9 la 14, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de o locomotivă a CFR Călători, care la ieșirea din Depou, pentru remorcarea trenului IR 1996, a rupt pantograful, în zona Podului Grant.

Potrivit CFR SA, la ora transmiterii știrii, se circulă doar pe liniile 1 - 8, iar în așteptare pentru reînscriere în circulație sunt trenurile IC 551, garat pe linia 14 și IR 1996, la linia 13.

„Se va interveni cu drezina pantograf, sosită din Chitila, pentru remediere deranjament la linia de contact și asigurarea pantografului locomotivei”, potrivit CFR SA.

×
Subiecte în articol: CFR Gara de Nord București
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close