Antena 3 CNN Actualitate Trafic restricţionat în centrul Bucureştiului, până pe 2 iunie. Vezi zonele afectate

Trafic restricţionat în centrul Bucureştiului, până pe 2 iunie. Vezi zonele afectate

Trafic restricţionat în centrul Bucureştiului, până pe 2 iunie. Vezi zonele afectate
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Mai 2013   •   18:22

Traficul din centrul Capitalei va fi restricţionat, în perioada 30 mai – 2 iunie, cu ocazia desfăşurării “Festivalului de teatru de stradă”, dar şi a manifestărilor de “Ziua Internaţională a Copilului”.

Astfel, în perioada menţionată, între orele 20:30 şi 21:30, circulatia rutieră va fi restricţionată pe Calea Victoriei (Ştirbei Vodă – Bulevardul Regina Elisabeta).

Aceleaşi restricţii se aplică şi pe Bulevardul Regina Elisabeta, între Calea Victoriei şi Piaţa Universităţii, precum şi pe străzile care acced pe traseu, conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Mai mult de 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona în această perioadă pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, în special în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Totodată, acesştia vor derula acţiuni pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării, prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.




×
Subiecte în articol: trafic restrictionat Ziua Copilului
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close