Antena 3 Actualitate Trafic rutier blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale. Alunecările de teren au distrus drumurile

Trafic rutier blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale. Alunecările de teren au distrus drumurile

de S.T.    |    17 Mai 2014   •   22:26
Trafic rutier blocat sau îngreunat pe şase drumuri naţionale. Alunecările de teren au distrus drumurile
Sursa foto: Foto: freefoto.com

Traficul rutier este blocat sau îngreunat, sâmbătă seară, pe şase drumuri naţionale în judeţele Argeş, Covasna, Vrancea, Vâlcea şi Hunedoara, din cauza alunecărilor de teren provocate de ploile abundente din ultimele ore, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Astfel, circulaţia pe DN 73 C în judeţul Argeş este închisă temporar, din cauza unei alunecări de teren care a afectat platforma drumului. Traficul este deviat pe DJ 678A Ciofrângeni - Poienari, până la intersecţia cu DN 7, în zona Deduleşti.

De asemenea, traficul este restricţionat pe DN 10 în judeţul Covasna, unde a avut loc o cădere a terasamentului prin tasarea unui zid de sprijin. În prezent, pe acest tronson, se circulă pe un singur fir, alternativ, autovehiculele cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone neputând tranzita zona.

Traficul se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, şi pe DN 2 N în judeţul Vrancea, între kilometrii 26 ?i 27, precum şi în zona kilometrului 46 + 800 metri, din cauza unor alunecări de teren provocate de inundaţii.

Conform Centrului Infotrafic, traficul este îngreunat şi pe DN 67, Horezu - Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bărbăteşti, din cauza unor alunecări de teren care au determinat apariţia unor fisuri în asfalt pe o lungime de aproximativ 10 - 15 metri.

În judeţul Hunedoara, traficul este blocat pe DN 7A, la ieşirea din localitatea Jieţ către Petroşani, din cauza unei alunecări de teren care a afectat corpul drumului. Circulaţia este deviată prin oraşul Petrila.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close