Antena 3 CNN Actualitate Traficanţi care vindeau "cristal" elevilor din Sighetu Marmaţiei, "reuniţi" în arest după o operaţiune DIICOT

Traficanţi care vindeau "cristal" elevilor din Sighetu Marmaţiei, "reuniţi" în arest după o operaţiune DIICOT

Procurorii DIICOT au reținut 15 suspecți care făceau parte dintr-un grup infracțional organizat care a vândut pe parcursul anului 2023,  în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe.

Traficanţi care vindeau "cristal" elevilor din Sighetu Marmaţiei, "reuniţi" în arest după o operaţiune DIICOT
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   09:20

Peste 30 de persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Oradea,  Suceava și Brașov, IPJ Maramureș și IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, al jandarmilor din IJJ Maramureș și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Păcănelele i-au acaparat și pe copii. 14% din minorii de 10-17 ani spun că practică jocuri de noroc pe bani 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.  și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

×
Subiecte în articol: procuror DIICOT consum de droguri elevi
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close