Antena 3 CNN Actualitate Traficanţi de droguri prinşi în flagrant în Bistrița-Năsăud. Aveau asupra lor șase kilograme de canabis - VIDEO

Traficanţi de droguri prinşi în flagrant în Bistrița-Năsăud. Aveau asupra lor șase kilograme de canabis - VIDEO

Traficanţi de droguri prinşi în flagrant în Bistrița-Năsăud. Aveau asupra lor șase kilograme de canabis - VIDEO
Sursa foto: Foto: DIICOT
de S.T.    |    27 Ian 2020   •   12:00

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani și un bărbat, de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș. 

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. 

În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de șase kilograme de canabis.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri. 

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc. 

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus ulterior arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: canabis flagrant droguri
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close