Antena 3 CNN Actualitate Traficanți de droguri, prinși în Vama Veche, cu tot cu marfă. Tinerii aveau la ei șapte tipuri de stupefiante

Traficanți de droguri, prinși în Vama Veche, cu tot cu marfă. Tinerii aveau la ei șapte tipuri de stupefiante

Patru traficanţi de droguri au fost prinşi cu tot cu marfă, în Vama Veche. Indivizii, cu vârste între 18 şi 22 de ani, aveau asupra lor şapte tipuri diferite de stupefiante. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. Trei dintre tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Traficanți de droguri, prinși în Vama Veche, cu tot cu marfă. Tinerii aveau la ei șapte tipuri de stupefiante
Sursa foto: DIICOT
de Mia Lungu    |    27 Iul 2021   •   13:37

În acest weekend, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, în stațiunea Vama Veche. Trei bărbați au fost reținuți.

La data de 24 iulie a.c., jandarmi din cadrul G.J.M. "Tomis" Constanța au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai B.C.C.O. Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

×
Subiecte în articol: traficanti de droguri Vama Veche marfa
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close