Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat pe DN1. Un accident rutier cu victime s-a produs în apropiere de București

Trafic blocat pe DN1. Un accident rutier cu victime s-a produs în apropiere de București

Traficul este blocat la această oră pe DN1, după ce un accident rutier a avut loc în această dimineață în apropiere de București. Șoferul autoturismului a murit.

Trafic blocat pe DN1. Un accident rutier cu victime s-a produs în apropiere de București
Sursa foto: Facebook I Info Trafic
de Ioana Mircea    |    08 Noi 2023   •   09:44

Un accident rutier s-a produs, azi dimineață, pe DN 1, în zona localității Ciolpani, județul Ilfov. Două persoane au fost rănite, dintre care una a murit. Circulația este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, la kilometrul 31+200 metri, în zona localității Ciolpani, județul Ilfov, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit șoseaua. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care șoferul este încarcerat, inconștient.

Citește și: Noi modificări pe DN1, pentru fluidizarea traficului. Va fi construit un pasaj subteran pe Valea Prahovei

"La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Snagov împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari, care procedează la descarcerarea celor 2 victime, în vârstă de 23 de ani. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Ilfov.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează reluarea circulației după ora 10.00.

×
Subiecte în articol: DN1 accident rutier
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close