Antena 3 CNN Actualitate Tragedia aviatică din Constanţa, noi mărturii. Drona care a survolat Lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD, dispărută fără urmă

Tragedia aviatică din Constanţa, noi mărturii. Drona care a survolat Lacul Siutghiol imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD, dispărută fără urmă

18 Dec 2014   •   16:56

Proprietarul unei drone din Constanţa, care a ajuns în dreptul Lacului Siutghiol la câteva minute după producerea accidentului aviatic, susţine că a filmat una dintre victime, în timp ce striga după ajutor, agăţată de epava elicopterului SMURD.

Bogdan Dumitru, membru al studioului Claboo Media, a povestit într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că a plecat spre locul accidentului de îndată ce a aflat despre eveniment.

Aparatul de zbor cu care acesta a survolat întinderea lacului s-a pierdut, însă, deşi era setată din fabrică să se întoarcă de unde a plecat.

"Am ridicat drona. M.am dus la 175 de metri, fix pe pata de ulei şi pe ceea ce se vedea pe ecranul meu de pe telefon că era o persoană. Am început să filmez, am făcut şi două fotografii. Şi după 4 minute şi ceva am pierdut controlul dronei", a povestit bărbatul.

×
Subiecte în articol: drona accident aviatic SMURD
Parteneri
România trece la ora de vară! La ce oră se dă ceasul înainte
x close