Antena 3 CNN Actualitate Tragedia Caracal. Alexandra Măceşanu reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată: „A fost la un pas să iasă din casa lui Dincă”

Tragedia Caracal. Alexandra Măceşanu reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată: „A fost la un pas să iasă din casa lui Dincă”

Tragedia Caracal. Alexandra Măceşanu reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată: „A fost la un pas să iasă din casa lui Dincă”
30 Aug 2019   •   09:17

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat într-un live pe pagina sa personală de Facebook că Alexandra, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a fost la un pas să iasă din casa lui Gheorghe Dincă.

Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat să se dezlege. La telefon cu nemercinicul de polițist Pistol, a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. Alexandra a reușit să fie singură în casa aia şi să încerce să iasă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta. Este greu de imaginizat acest lucru pentru orice ființă umană,  dar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel mai mult. Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, vă spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri și de orice altceva, să o găsesc vie.

Atunci când am aflat asta, astăzi (joi), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, că s-a eliberat, dar că nu a reușit. Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere părinților ei că dacă fata este în viață, va ști să lupte pentru viața ei”, a declarat Alexandru Cumpănaşu într-un live pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close