Antena 3 Actualitate Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dincă în celulă: „Bă, băieți...!”

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dincă în celulă: „Bă, băieți...!”

21 Sep 2019   •   13:53
Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dincă în celulă: „Bă, băieți...!”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, s-a confensat în arest colegilor de celulă.

Jurnalistul de investigație Ovidiu Zară a prezentat în exclusivitate la Antena 3, informații cu privire la confesiunile pe care acestea le-a făcut în arest. 

Acesta a subliniat că inculpatul Dincă are două personalități. În fața autorităților are o personalitate ce denotă un om obosit, umil, dar fără regrete. Însă, în fața celorlalți acesta se prezentă ca un „munte de om”,  un om foarte puternic.

„S-a confesat spunând: Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari. Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât  vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnalițti au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close