Antena 3 CNN Actualitate Tragedia de la Aerodromul Clinceni. Cel de-al treilea parașutist implicat în accident, în stare foarte gravă

Tragedia de la Aerodromul Clinceni. Cel de-al treilea parașutist implicat în accident, în stare foarte gravă

Tragedia de la Aerodromul Clinceni. Cel de-al treilea parașutist implicat în accident, în stare foarte gravă
19 Oct 2015   •   12:06

Informaţii contradictorii în cazul instructorului de paraşutism care a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Cel de-al treilea parașutist implicat în accidentul de la Aerodromul Clinceni, instructorul Adrian Constandache, se află în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca, au precizat reprezentanți ai unității medicale, după ce anterior surse medicale au anunțat decesul său, scrie Agerpres.

"Este la terapie intensivă, starea lui fiind foarte gravă", a declarat pentru Agerpres  medicul Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București (PCAB) au deschis un dosar penal în legătură cu accidentul de la Aerodromul Clinceni.

S-a început urmărirea penală cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranța zborului.

Potrivit unui comunicat al PCAB, procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, duminică, pe Aerodromul Clinceni, județul Ilfov, s-a produs un accident aviatic, în care a fost implicat un avion proprietate privată, din care trei sportivi parașutiști au efectuat un salt.

În accident au fost implicați instructorul Adrian Constandache, Dan Floroiu și Andreea Nica.
 

×
Subiecte în articol: clinceni spitalul Floreasca
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close