Antena 3 CNN Actualitate Tragedia de la Rovinari trage semnale de ALARMĂ. Tatăl celor şase copii morţi intoxicaţi cu monoxid de carbon montase SINGUR centrala termică

Tragedia de la Rovinari trage semnale de ALARMĂ. Tatăl celor şase copii morţi intoxicaţi cu monoxid de carbon montase SINGUR centrala termică

Tragedia de la Rovinari trage semnale de ALARMĂ. Tatăl celor şase copii morţi intoxicaţi cu monoxid de carbon montase SINGUR centrala termică
de O.P.    |    13 Ian 2015   •   05:46

Tragedia din Rovinari a dus la deschiderea a numeroase anchete după ce şase copii şi tatăl lor şi-au pierdut viata intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Bărbatul îi creştea singur pe cei şase copii după ce soţia sa plecase în Italia la muncă.

În urmă cu zece zile a cumpărat o centrala termică şi în loc să cheme un specialist a preferat să o monteze singur printr-o instalaţie improvizată.

La scurt timp, copii s-au simţit rău şi au fost duşi la spital, însă medicii nu au sesizat atunci că ar fi vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Acum anchetatorii vor expertiza centrala termică şi instalaţia aferentă pentru a afla cauza tragediei.

Cei sase copii si tatal sau au fost descoperiti in casa, fara viata, de vecinii care au simtit miros de gaz.

Alarma s-a dat după ce doi copii care locuiau in apartamentul de la etajul de deasupra au inceput sa se simta rau iar parintii acestora au sunat la ambulanta.

Imediat a fost alertata politia. La fata locului au venit si pompierii, dar si reprezentantii Distrigaz care au descoperit ca tatal copiilor făcuse o improvizaţie la instalaţia de gaz a unui boiler.

O singura fetita din cei 7 copii ai familiei a avut norocul sa scape cu viata, pentru ca locuia cu bunica sa. Mama copiilor este plecata la munca in Italia iar acestia ramasesera in grija tatalui.

Mama copiilor a fost anuntata de tragedie si urmeaza sa se intoarca in tara.

×
Subiecte în articol: decese monoxid de carbon
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close