Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante după tragedia din Neamț. Ce s-a descoperit în interiorul mașinii

Dezvăluiri șocante după tragedia din Neamț. Ce s-a descoperit în interiorul mașinii

Dezvăluiri șocante după tragedia din Neamț. Ce s-a descoperit în interiorul mașinii
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    05 Apr 2018   •   13:28

Autovehiculul implicat în tragedia din Neamţ nu ar fi trebuit să transporte pasageri. Potrivit datelor de la RAR, maşina era înregistrată ca autoutilitară cu șase locuri şi nu ca mijloc de transport persoane. Din cercetările preliminare făcute de Poliție, ”a rezultat că accidentul s-ar fi produs ca urmare a unei defecţiuni la roata stânga spate, aceasta desprinzându-se de autovehicul în momentele premergătoare accidentului. Autoutilitara este proprietatea conducătorului auto şi are inspecţia tehnica periodică valabilă până la data de 23.08.2018. În urma examinării acesteia s-a constatat că, dintre cele 6 locuri pe scaune, autoutilitara avea montate doar 3 scaune omologate în partea din faţă, iar în spaţiul destinat transportului de marfă, erau transportate, atât bagaje, cât şi 7 pasageri, pe bănci din lemn, improvizate”.

De altfel, în microbuzul improvizat se aflau 10 persoane, cu tot cu şoferul, iar cei care cunosc maşina spun că pasagerii stăteau pe un fel de bănci făcute din scânduri.

Aceleaşi date de la RAR arată că maşina a fost fabricată în urmă cu 17 ani şi a parcurs în tot acest timp peste 330.000 de kilometri. Avea dreptul să circule, conform ultimei inspecţii tehnice periodice, până în luna august a acestui an.

×
Subiecte în articol: pasageri masina autovehicul
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close