Antena 3 CNN Actualitate Povestea tragică din viața lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii la vârste fragede

Povestea tragică din viața lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii la vârste fragede

Povestea tragică din viața lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii la vârste fragede
de M.Z.    |    29 Noi 2016   •   09:54

Clotilde Armand a devenit unul dintre cei mai cunoscuți politicieni, după ce ratat câștigarea Primăriei sectorului 1, în această vară, din partea USR, dar povestea ei tragică de viață este mai puțin cunoscută.

Franțuzoaica povestește, în cartea pe care a scos-o recent, cum i-au murit două fete la vârste fragede și cât de greu a depășit situația, împreună cu soțul ei, matematicianul Sergiu Moroianu, potrivit Wowbiz.ro.

Cei doi soți au patru copii, iar în cartea ”Am ales România. Povestea mea”, Clotilde Armand a dezvăluit că a mai avut două fete, Ondine și Clara, care au murit la vârste fragede. Ondine a decedat din cauza sindromului morții subite a sugarului. ”Mă întorc la Ondine. Când a murit, am crezut că va fi sfârșitul perioadei fericite din viața noastră, sfârșitul tuturor ambițiilor pentru mine și pentru Sergiu. Adică mi se părea că lovitura sorții e așa de mare, că nu ne vom reveni niciodată. (...) Evident, trebuia să continuăm să trăim, pentru că îi aveam pe ceilalți copii ai noștri”, a scris Clotilde Armand.

În urmă cu cinci ani, Clara, fetița în vârsta de 10 ani, a fost lovită de un motociclist pe trecerea de pietoni, ambii murind pe loc. 
 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand copii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close