Antena 3 CNN Actualitate Tragedia lui Laurențiu, ciobănașul de 15 ani găsit mort într-o râpă. Se ducea la stână, pentru că se îndrăgostise lulea de verişoara lui

Tragedia lui Laurențiu, ciobănașul de 15 ani găsit mort într-o râpă. Se ducea la stână, pentru că se îndrăgostise lulea de verişoara lui

Laurenţiu Constantin Panait, de 15 ani, şi-a găsit sfârşitul într-o râpă din Vâlcea. Trupul său neînsufleţit a fost găsit la o zi după ce a fost dat dispărut, deşi lipsea de trei zile.

Tragedia lui Laurențiu, ciobănașul de 15 ani găsit mort într-o râpă. Se ducea la stână, pentru că se îndrăgostise lulea de verişoara lui
Sursa foto: Adevarul
01 Iul 2020   •   14:00

În cazul morţii suspecte s-a deschis un dosar penal, instrumentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Băiatul a plecat de acasă joi, 25 iunie, și a fost dat dispărut sâmbătă, 27 iunie. A fost găsit mort duminică, 28 iunie. Una dintre ipotezele luate în calcul a fost inclusiv cea legată de crimă, deşi băiatul a murit din cauza inimii, arată surse din anchetă.

Povestea ciobănaşului de 15 ani din Vâlcea şi ultimele sale ore din viaţă

Laurenţiu Panait provine dintr-o relaţie extraconjugală, scrie adevarul.ro. Mama lui era despărţită de soţul ei, când l-a conceput pe băiat cu un alt bărbat. Soţul l-a acceptat pe copil şi l-a trecut pe numele său, întrucât era căsătorit oficial cu mama băiatului. Mai are doi fraţi, iar oieritul pare să fie o tradiţie în familie.

O familie amărâtă, cu puţină şcoală

Laurențiu s-a făcut cioban în pandemie pentru 200 de lei pe lună, bani promiși de unchiul său. Cu ocazia cercetărilor, anchetatorii au descoperit că de fapt altul era motivul real pentru care băiatul se hotărâse să se facă cioban - îi căzuse cu tronc una dintre verişoare. Nu este foarte clar dacă exista o idilă între cei doi, dar în caietele de şcoală, anchetatorii au descoperit scris obsesiv numele fetei de doar 12 ani, însoţit de o mulţime de inimioare.  

O posibilă relaţie între băiat şi mătuşa sa

Se pare că unchiul a fost chiar pe cale să-i prindă „în fapt”, lucru recunoscut de femeie, dar negat de soţ. Aceasta a povestit că odată când soţul a venit pe neaşteptate acasă, ea se îmbrăca, iar băiatul apucase să pună hainele pe el. Bărbatul a negat o astfel de relaţie anormală, care i-a făcut pe anchetatori să se gândească la o posibilă răzbunare, din partea unchiului.

Băiatul avea inima prea mare pentru corpul lui

În urma autopsiei a reieşit că avea inima prea mare pentru corpul lui, motiv pentru care nu este exclus, dacă nu se descoperă şi altceva între timp, ca dosarul să se încheie cu o menţiune de genul „moarte accidentală survenită din cauze naturale”, mai scrie adevarul.ro.

 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close