Antena 3 CNN Actualitate Tragedie aviatică evitată. Un pilot de acrobaţii a rămas fără cabină, în timpul zborului (VIDEO)

Tragedie aviatică evitată. Un pilot de acrobaţii a rămas fără cabină, în timpul zborului (VIDEO)

Tragedie aviatică evitată.  Un pilot de acrobaţii a rămas fără cabină, în timpul zborului (VIDEO)
Sursa foto: avion
22 Sep 2009   •   22:48

Un avion a fost la un pas de a se prăbuşi. S-a întâmplat la Satu Mare, unde un pilot de acrobaţii a rămas fără cabină, în timpul zborului. Mai multe bucăţi din fuzelaj s-au desprins, chiar sub ochii sutelor de spectatori.

Avionul aproape că s-a demontat în zbor. La bordul aparatului de zbor se afla unul dintre cei mai talentaţi piloţi de acrobaţie din ţară, Ferencz Lazlo.

Practic, a zburat cu avionul decapotabil. O acrobaţie nemaiîntâlnită şi, în acelaşi timp, un drum sigur către o tragedie.

Din fericire, pilotul a redresat avionul şi a aterizat cu bine, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Incidentul a fost raportat aeroclubului român, dar şi autorităţii pentru aeronautică.

Îngrijorător este faptul că acest incident vine la mai puţin de o lună de la ultimul accident aviatic. Atunci, un alt avion de acrobaţii care se antrena pentru un miting aviatic s-a prăbuşit lângă Buzău. Pilotul aeroplanului, Mihai Ungureanu, a murit pe loc.



Observator

×
Subiecte în articol: avion Satu Mare
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close