Antena 3 CNN Actualitate Accident tragic! Adolescent strivit de utilajele conduse de propria mamă. Nu s-a mai putut face nimic

Accident tragic! Adolescent strivit de utilajele conduse de propria mamă. Nu s-a mai putut face nimic

Un adolescent de 16 ani a murit în condiții îngrozitoare, fiind strivit de un ansamblu de utilaje conduse chiar de mama sa, în vârstă de 41 de ani. Tragedia s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute.

Accident tragic! Adolescent strivit de utilajele conduse de propria mamă. Nu s-a mai putut face nimic
29 Iul 2020   •   22:05

Oamenii legii au deschis o anchetă penală. Șoferița e acuzată de comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Tragicul incident s-a petrecut pe data de 25 iulie 2020, pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs tragedia pe un drum din localitatea Mesteacăn, comuna Icuşeşti, fiind solicitaţi să efectueze cercetări cadrele de la Biroul rutier al Poliţiei Roman. 

Autoritățile au descoperit că săptămâna trecută mama și fiul au efectuat diverse munci agricole, iar seara au încercat să strângă fânul folosind un tractor și o mașină de balotat. Spre seară au încărcat baloţii şi s-au îndreptat către casă, nemţeanca urcându-se la volanul tractorului, care tracta o balotieră, o remorcă şi o  căruţă. 

Adolescentul nu s-a urcat lângă mama lui în cabina utilajului, ci pe fânul din remorcă. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Mama acestuia nu a fost atentă și l-a strivit, potrivit Adevărul.

La fața locului a fost solicitată intervenția Serviciului de Ambulanţă Neamţ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr.

Ce spun oamenii legii

„La locul accidentului s-a prezentat un echipaj medical, care a constatat decesul minorului. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a precizat agent de poliţie Dimitrie Mocanu, din cadrul Compartimentului Relaţii Publice al IPJ Neamţ.

Se pare că femeiea nu avea nici permis de conducere pentru utilajul care tracta ansamblul de vehicule. Mai mult, tractorul și remorca nu erau înmatriculate.

A fost întocmit un dosar penal comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi a unei remorci neînmatriculate, plus conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

×
Subiecte în articol: Mesteacăn
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close