Antena 3 CNN Actualitate Tragedie fără margini: Barmanul de la Colectiv urma să se căsătorească. Acum, părinţii lui s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între patru scânduri

Tragedie fără margini: Barmanul de la Colectiv urma să se căsătorească. Acum, părinţii lui s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între patru scânduri

Tragedie fără margini: Barmanul de la Colectiv urma să se căsătorească. Acum, părinţii lui s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între patru scânduri
02 Noi 2015   •   21:51

Peste durere, mai e şi neputinţa familiilor îndoliate. Care abia şi i-au putut duce acasa pe cei dragi. Părinţii lui Valentin, barman la Colectiv, s-au împrumutat ca să-şi ia fiul între cele patru scânduri.

Valentin avea 26 de ani. Urma să se căsătorească. "Te iubesc, ai grijă de tine" - au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus iubitei pe care şi-a dorit-o soţie.

A fost ultima oară când Teodora şi-a auzit logodnicul. Dimineaţa, Valentin n-a mai ajuns acasă. Flăcările l-au cuprins în barul unde lucra. Iubita lui l-a căutat ore în şir.

Dar Valentin n-a mai avut nicio şansă. S-a stins la 26 de ani. N-a mai apucat să-şi ducă mireasa la altar.

Familia lui Valentin nu şi-a permis să cumpere un sicriu. Iar promisiunile făcute de autorităţi sau de firmele private... au rămas doar promisiuni.

Prin aceeaşi tragedie a trecut astăzi şi familia Dianei Enache. Ea era singurul lor sprijin. Mama ei a venit s-o ia acasă, la Câmpulung.

Diana s-a stins alături de prietena ei de suflet, Carina.

Iubitul Dianei era şi el în club în noaptea tragediei. A fost rănit şi a aflat de pe patul de spital că ea nu mai este. Că a ajuns acasă în sicriu, în rochie de mireasă.

Nimic nu poate alina durerea mamei care şi-a pierdut fiica. Doar rugăciunile o mai pot ajuta acum. Financiar, va fi sprijinită de Fundaţia Mereu Aproape, la fel ca toţi cei afectaţi de dezastrul din Colectiv. La ei vor ajunge toţi banii strânşi aseară în teledonul Trustului Intact.
Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: Club Colectiv incendiu colectiv
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close