Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în aviația română. Unul dintre cei mai buni piloți a murit în accident de mașină

Tragedie în aviația română. Unul dintre cei mai buni piloți a murit în accident de mașină

Unul dintre cei mai cunoscuți piloți de elicoptere din România a murit sâmbătă dimineața în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe raza localității orașului Mizil, județul Prahova.

Tragedie în aviația română. Unul dintre cei mai buni piloți a murit în accident de mașină
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2020   •   17:00

Valer Novac era considerat ”regele elicopteriștilor” din România și a murit în urma unui tragic accident de circulație. Potrivit unor apropiați, comandorul Novac se afla la volanul mașinii personale, iar la un moment dat un cal, lăsat nesupravegheat a sărit în fața autoturismului. În urma impactului, Novac ar fi murit pe loc.

 „În această dimineață, în jurul orei 06:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1B – Mizil, un autoturism se află în afara părții carosabile și prezintă avarii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Mizil către Buzău, nu ar mai fi putut evita impactul cu o cabalină, posibil lăsată nesupravegheată, care a pătruns pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală. Ulterior autoturismul a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe un teren agricol. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului” este comunicatul poliției.

×
Subiecte în articol: pilot accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close