Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Club Colectiv. Un puști de 15 ani s-a stins în brațele mamei. "Mami, nu o să mor, nu?"

Tragedie în Club Colectiv. Un puști de 15 ani s-a stins în brațele mamei. "Mami, nu o să mor, nu?"

Tragedie în Club Colectiv. Un puști de 15 ani s-a stins în brațele mamei. "Mami, nu o să mor, nu?"
01 Noi 2015   •   00:44

Sase copii cu varste intre 14 si 18 ani se aflau in clubul Colectiv in momentul in care localul a luat foc. Unul dintre ei, Andrei, in varsta de 15 ani, s-a stins din viata. El a fost calcat in picioare de zeci de persoane, insa a reusit sa iasa pe propriile picioare. Mama baiatului a ajuns imediat la fata locului, si-a cautat baiatul si l-a luat in brate.

Ceea ce a urmat este greu de descris in cuvinte: ”Se uita la ea si o intreba:”Nu o sa mor mami?Nu o sa mor, nu?”Mama lui plangea in hohoe si il tinea in brate. Apoi, starea lui s-a inrautatit, medicii l-au resuscitat. Din pacate, Andrei a murit, insa nu din cauza ranilor, ci a intoxicatiei, care a fost prea puternica, si a aerului fierbinte care i-a ars organele”, a declarat un martor prezent la fata locului, conform cancan.ro.

În incendiul de vineri seară, din Club Colectiv, au murit 27 de persoane, între care şi doi dintre membrii trupei Goodbye Gravity, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, iar aproximativ 200 au fost rănite, din care 146 se afă internate în spitalele din Capitală.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv tragedie centrul vechi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close