Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în curtea școlii! O fetiță de șapte ani a murit strivită de poarta de pe terenul de fotbal. ”O terminat-o toată!”

Tragedie în curtea școlii! O fetiță de șapte ani a murit strivită de poarta de pe terenul de fotbal. ”O terminat-o toată!”

Tragedie în curtea școlii! O fetiță de șapte ani a murit strivită de poarta de pe terenul de fotbal. ”O terminat-o toată!”
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Oct 2019   •   12:31

O fetiţă de 7 ani a murit în curtea şcolii dintr-o comună din Bihor, miercuri seara. Tragedia a avut loc în satul Crâncești, comuna Dobrești, Bihor. Fetița de șapte ani se juca pe terenul de fotbal al școlii când a căzut poarta de fotbal peste ea.

Primarul localității povestește că mai mulți copii se jucau, în jurul orei 19.00, în curtea școlii din localitate, nu departe de un grup de părinți care discutau cu un instructor de dans, responsabil al unui ansamblu folcloric din localitate.

Un asistent de la centrul de permanență a intervenit și i-a acordat fetei primul ajutor. La sosirea echipajului de pompieri militari paramedici, acesta efectua manevrele de resuscitare, care au fost continuate timp de minim 80 de minute. Fără succes, scrie bihon.ro.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close