Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Deva. Un bărbat şi-a strangulat soţia, după care s-a sinucis

Tragedie în Deva. Un bărbat şi-a strangulat soţia, după care s-a sinucis

Tragedie în Deva. Un bărbat şi-a strangulat soţia, după care s-a sinucis
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mai 2012   •   11:59

Cadavrul unei femei de 28 de ani a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-un apartament din municipiul Deva, iar anchetatorii spun că aceasta a fost strangulată de către soţul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc, conform Mediafax.
   
Potrivit procurorului Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a strangulat soţia de 28 de ani, apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc din apropierea celui în care locuia cu familia.
   
"Cel mai probabil avem de-a face cu o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul, care era plecat la muncă în străinătate, a ameninţat-o de mai multe ori pe soţia lui prin telefon, iar ieri (n.r. - sâmbătă) s-a întors acasă, în cursul nopţii având loc o ceartă între cei doi, în urma căreia s-a întâmplat totul" a spus procurorul.
   
El a precizat că în apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se aflau doi copii de trei şi patru ani, baieţii celor doi soţi.
   
Potrivit sursei citate, cei doi copii au fost încredinţaţi rudelor pentru moment şi urmează să fie anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.
   
Cadavrul bărbatului, care a fost găsit de un trecător, a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.
   
În prezent, anchetatorii iau probe de la locul unde a fost găsit cadavrul femeii.

×
Subiecte în articol: tragedie deva apartament familie procuror
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close