Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în familia gravidei spulberată de un şofer beat. Ce veste CUMPLITĂ a primit familia

Tragedie în familia gravidei spulberată de un şofer beat. Ce veste CUMPLITĂ a primit familia

Tragedie în familia gravidei spulberată de un şofer beat. Ce veste CUMPLITĂ a primit familia
21 Mai 2015   •   10:53

Tragedie în familia gravidei care a fost spulberată de un şofer beat pe o trecere de pietoni din Braşov. Bebeluşul născut prematur imediat după accident a murit în noaptea de miercuri spre joi la spital, după ce tatăl său l-a botezat chiar la terapie intensivă. Mama bebeluşului se zbate între viaţă şi moarte.

O femeie însărcinată în opt luni a fost spulberată pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, judeţul Braşov, de un şofer băut. 
 
Gravida a fost dusă în stare gravă la spital, iar medicii au încercat să-i salveze copilul şi i-au făcut cezariană. Femeia este în comă iar bebeluşul ei luptă să supravieţuiască într-un incubator. 
 
După ce a lovit-o pe femeie, maşina a ajuns într-o casă de pe marginea drumului.

Bărbatul care a spulberat o gravidă pe o trecere de pietoni din Brasov era preocupat să îşi caute telefonul căzut în maşină şi nu a observat că traversa cineva. S-a dovedit că şoferul era nu doar neatent, ci şi beat. La prima testare avea o alcoolemie de 1,70 la mie în sânge.

Femeia se angajase pe zebră şi voia să travereze strada, când bărbatul a lovit-o, fără să o observe. Soţul său, paramedic la SMURD, a fost cel care a reuşit să o ţină în viaţă pe femeie, până la venirea ambulanţei.
 
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close