Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Filipine: 51 de oameni au murit în urma inundaţiilor (VIDEO)

Tragedie în Filipine: 51 de oameni au murit în urma inundaţiilor (VIDEO)

Tragedie în Filipine: 51 de oameni au murit în urma inundaţiilor (VIDEO)
27 Sep 2009   •   23:38


Cel puţin 51 de oameni au murit şi peste 20 sunt daţi dispăruţi, în urma inundaţiilor din Filipine. Autorităţile au decretat stare de "calamitate" naţională din cauza furtunii tropicale Ketsana. Oamenii care plutesc pe apele umflate ale râului au încercat să se salveze, iniţial, stând pe acoperişurile locuinţelor. Puhoaiele le-au distrus casele, iar echipele de salvare nu au putut să ajungă la ei. Oamenii de pe pod au încercat să le arunce frânghii, însă nu toţi au reuşit să se scape.

Furtuna tropicală Ketsana a adus cu ea cele mai abundente ploi din utlimii ani. Soldaţii, poliţiştii şi voluntarii se luptă de câteva zile pentru a salva vieţile miilor de sinistraţi. În unele regiuni, inundaţiile au determinat alunecări de teren. Localităţi întregi sunt acoperite de noroi.

În Filipine, sute de drumuri sunt blocate. Alimentarea cu electricitate a fost oprită în zonele afectate. De pe aeroportul din Manila nu mai decolează niciun avion, iar vasele stau ancorate în porturi. Furtuna Ketsana va ajunge în următoarele zile în China.



Antena 3




×
Subiecte în articol: filipine inundatii furtuna tropicala
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close