Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Giurgiu. Un copil de 13 ani a murit după ce a fost prins sub un utilaj agricol care toca lucernă

Tragedie în Giurgiu. Un copil de 13 ani a murit după ce a fost prins sub un utilaj agricol care toca lucernă

Tragedie în Giurgiu. Un copil de 13 ani a murit după ce a fost prins sub un utilaj agricol care toca lucernă
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iun 2013   •   15:06
Un copil de 13 ani a murit, sâmbătă după-amiază, în comuna Adunaţii Copăceni din judeţul Giurgiu, după ce a fost prins sub o piesă a unui utilaj agricol care toca lucernă, a declarat, pentru agenţia Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.
Potrivit sursei citate, copilul se afla în vizită la fratele său, care lucra pe respectivul utilaj, la o persoană fizică autorizată.
La un moment dat, fratele copilului ar fi părăsit utilajul, pentru a se duce la toaletă, după cum le-ar fi declarat poliţiştilor.
"Utilajul era staţionat atunci, însă avea piese în mişcare. Copilul s-a apropiat de utilaj, a fost agăţat de un ax cardanic şi a murit pe loc", a mai spus oficialul IPJ Giurgiu.
La faţa locului se fac cercetări, pentru a se stabili împrejurările exacte ale accidentului.
Comisarul Cristian Şuţă a mai precizat că în acest caz a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Giurgiu, în vederea stabilirii condiţiilor în care lucra fratele victimei.
 

×
Subiecte în articol: Giurgiu copil a murit copil frate
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close