Antena 3 CNN Actualitate Tragedie la Buziaș! O familie întreagă a fost ucisă de vijelie. Unde se aflau oamenii, când a lovit urgia

Tragedie la Buziaș! O familie întreagă a fost ucisă de vijelie. Unde se aflau oamenii, când a lovit urgia

Tragedie la Buziaș! O familie întreagă a fost ucisă de vijelie. Unde se aflau oamenii, când a lovit urgia
Sursa foto: Foto: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
18 Sep 2017   •   09:13

Tragedia a lovit la Buziaș, duminică, unde o întreagă familie a fost ucisă de furtuna care a lovit vestul țării și a omorât opt oameni și a rănit alți peste 60. Mama, tatăl și fiica se plimbau în parcul din Buziaș, în momentul în care s-a declanșat vijelia. 

Mama și fiica au murit pe loc, iar tatal la Spitalul Judeșean Timișoara.

„Efectele dezastruoase ale furtunii din vestul ţării nu ne-au ocolit nici pe noi! Din păcate, o familie formată din trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma acesteia! Parcul arată jalnic, cu zeci de copaci la pământ, acoperişul liceului a fost luat de vijelie şi probabil multe altele ale caselor particulare! Reţeaua electrică e dezafectată! Echipaje ale ISU Buziaş-Banat şi SMURD, echipe ale Primăriei au acţionat imediat, atât cât a permis vremea! S-au luat măsuri de izolare şi oprire a accesului în parc, până când se vor lua măsuri de îndepărtare şi evaluare a copacilor şi infrastructurii parcului. Vă vom informa, după ce vom avea o evaluare completă. Încă o dată îmi exprim regretul pentru decesul concetăţenilor noştri! Dumnezeu să-i odihnească”, a scris primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: furtuna vijelie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close