Antena 3 CNN Actualitate Tragedie la Iaşi. O tânără de 28 de ani, medic rezident, s-a sinucis

Tragedie la Iaşi. O tânără de 28 de ani, medic rezident, s-a sinucis

Tragedie la Iaşi. O tânără de 28 de ani, medic rezident, s-a sinucis
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Sep 2012   •   16:14

O tânără de 28 de ani, medic rezident în Iaşi, a murit după ce s-a aruncat, duminică dimineaţă, de la etajul al optulea al unui bloc din municipiu, cauzele sinuciderii fiind, deocamdată, necunoscute, conform Mediafax.
   
Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6.00, tânăra aruncându-se de la etajul al optulea al unui bloc situat pe bulevardul Socola, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.
   
Corpul acesteia a fost găsit pe ciment, în apropierea intrării în imobil.
   
La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu aumai putut face altceva decât să constate decesul tinerei.
   
"Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a o salva. Prezenta leziuni la cap, incompatibile cu viaţa", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.
   
Primele cercetări indică faptul că tânăra era căsătorită şi lucra ca medic rezident la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.
   
Poliţiştii continuă ancheta, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.
   
"Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Totodată, se va efectua şi necropsia cadavrului. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă", a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

×
Subiecte în articol: tragedie Iași tanara sinucidere bloc deces
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close