Antena 3 CNN Actualitate Tragedie la Moinești! O fetiță de șapte luni a murit arsă, după ce fratele ei de patru ani i-a dat foc la căruț. Mama celor doi i-a lăsat singuri acasă

Tragedie la Moinești! O fetiță de șapte luni a murit arsă, după ce fratele ei de patru ani i-a dat foc la căruț. Mama celor doi i-a lăsat singuri acasă

Tragedie la Moinești! O fetiță de șapte luni a murit arsă, după ce fratele ei de patru ani i-a dat foc la căruț. Mama celor doi i-a lăsat singuri acasă
28 Noi 2018   •   15:41

O fetiță de șapte luni a murit arsă după ce fratele ei de patru ani i-a dat foc la căruțul în care se afla. Incidentul s-a petrecut anul trecut în Moinești, în timp ce micuții fuseseră lăsați singuri acasă de mama lor. 

Judecătoria Moinești s-a pronunțat în dosarul de ucidere din culpă deschis pe numele mamei acestora, care avea în total șase copii. 

În urma investigațiilor s-a constatat că copiii nu au fost supravegheați de vreun adult. Băiatul de patru ani a folosit o cutie de chibrituri și a dat foc căruțului în care se afla sora lui, iar apoi la toată casa. 

Micuța a suferit arsuri pe 80 la sută din corp, iar medicii nu au mai reușit să o salveze. 

„Conform raportului de expertiză medico-legală, moartea copilei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de arsură de gradul III-IV pe circa 80% din suprafaţa corpului, aspectul şi topografia leziunilor pledând pentru producerea lor prin flacără”, se arată în rechizitoriu.

Mama celor șase copii a mărturisit că i-a lăsat pe aceștia nesupravegheați. Judecătorii au condamnat-o la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru 80 de zile. Sentința poate fi contestată. 

×
Subiecte în articol: fetita
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close