Antena 3 CNN Actualitate Tragedie pe şantierul naval din Galaţi: Doi morţi şi un rănit, în urma unui accident de muncă (VIDEO)

Tragedie pe şantierul naval din Galaţi: Doi morţi şi un rănit, în urma unui accident de muncă (VIDEO)

Tragedie pe şantierul naval din Galaţi: Doi morţi şi un rănit, în urma unui accident de muncă (VIDEO)
Sursa foto: Santier
15 Iul 2009   •   21:03

u doar o zi înainte de lansarea la apă a unei nave, o femeie care vopsea o parte a ambarcaţiunii a căzut în gol de la o înălţime de doi metri. Incidentul s-a petrecut pe şantierul naval de la Galaţi.

Nenorocirile nu s-au oprit, însă, aici. Operaţiunea foarte dificilă de salvare a femeii a provocat moartea maistrului de şantier, care coordona acţiunea. Din cauza stresului, acesta a suferit un atac cerebral. Şi tot din cauza stresului, o altă femeie a făcut un atac de panică.

Accidentul s-a produs la o navă abia construită, care urma să fie lansată la apă. O femeie angajată să vopsească dublul fund al ambarcaţiunii s-a dezechilibrat şi a căzut. De aici, o întreagă tragedie.

Echipajele SMURD şi ale Ambulanţei au intervenit imediat. Nu le-a fost însă deloc uşor.

Toate încercările medicilor au eşuat. Nu au mai reuşit să-l aducă la viaţă pe bărbatul care a murit încercând să-şi salveze colega.

Femeia care a căzut în interiorul navei s-a ales cu o fractură la braţ şi se află în stare de şoc.

Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi au deschis o anchetă în acest caz.

Acesta nu este singurul accident de muncă produs în ultima perioadă în zona Moldovei. Un bărbat de 33 de ani a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ. Bărbatul lucra la excavaţii în oraşul Târgu Frumos.



Antena 3


×
Subiecte în articol: accident de munca Galați deces
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close