Antena 3 CNN Actualitate Un medic UPU de 32 de ani și-a pus capăt zilelor. Lucra la Spitalul Universitar din București

Un medic UPU de 32 de ani și-a pus capăt zilelor. Lucra la Spitalul Universitar din București

Un medic de 32 de ani de la Spitalul Universitar din București s-a sinucis astăzi. Bărbatul și-a injectat singur o substanță în locuința sa, un anestezic care se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis.

Un medic UPU de 32 de ani și-a pus capăt zilelor. Lucra la Spitalul Universitar din București
Sursa foto: Hepta/ Facebook
de Andreea Cigolea    |    28 Oct 2021   •   21:31

Medicul era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv, dar de ceva vreme întrerupsese medicația. Tocmai fusese ziua lui și nu îl sunase nimeni. Deci cel mai probabil în acele momente stările depresive s-au activat și nu a mai putut face față, așa că a decis să își pună capăt zilelor. 

Vestea este un mare șoc pentru toți colegii care oricum sunt extenuați din cauza valului de bolnavi și care abia mai fac față pacienților care vin la urgență infectați cu Covid.

Cunoscuții medicului au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina de socializare a acestuia:

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!", a scris o colegă.

„Îmi pare rău. Era frumos, tânăr, deștept, bun. Dar l-a durut atât de rău sufletul... Și nimeni nu a văzut. Aripi de înger îți vom face cu toții, pentru ca te-am iubit și nu ți-am spus", a comentat o altă colegă.

 

×
Subiecte în articol: medic sinucis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close