Antena 3 CNN Actualitate Tragediile rutiere se ţin lanţ. Cinci oameni au murit în două accidente, sâmbătă dimineaţă

Tragediile rutiere se ţin lanţ. Cinci oameni au murit în două accidente, sâmbătă dimineaţă

Tragediile rutiere se ţin lanţ. Cinci oameni au murit în două accidente, sâmbătă dimineaţă
19 Apr 2014   •   10:26
Tragedie pe o şosea din Hunedoara. Trei bărbaţi au murit şi unul a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. 
 
Una dintre victime tocmai venise din Anglia de două zile. Îşi cumpărase un  autoturism pe care a vrut să îl testeze. 
 
Şi în judeţul Neamţ doi oameni au murit şi alţi patru au ajuns la spital în stare gravă după ce maşinile în care se aflau s-au tamponat frontal.
 
Accidentul s-a produs între Hunedoara şi Călan. Într-o zonă cu multe serpentine, pe o şosea alunecoasă, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. 
 
Doi dintre bărbaţii din maşină au rămas blocaţi, iar ceilalţi doi au fost proiectaţi afară în urma impactului. Pompierii de la descarcerare au avut o misiune dificilă.
 
Proprietarul maşinii, în vârstă de 38 de ani venise acasă de sărbători din Anglia unde munceşte. Din banii câştigaţi acolo şi-a cumpărat o maşină din Hunedoara. L-a rugat pe un prieten, fost şofer profesionist, să testeze autoturismul. Şi-au luat cu ei încă un amic, iar pe drum luaseră un bărbat la ocazie.
 
Şoferul de 54 de ani, singurul care a scăpat cu viaţă, a mai avut un accident grav din care a scăpat ca prin minune. 
 
Omul s-a ales acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă.
 
În judeţul Neamţ un şofer a pierdut cotrolul maşinii într-o curbă, a derapat din cauza şoselei umede şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului doi oameni au murit şi alţi patru au ajuns la spital în stare gravă.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close