Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a ajuns la Palatul Cotroceni. Primele măsuri pe care le-ar putea lua preşedintele după reluarea mandatului

Traian Băsescu a ajuns la Palatul Cotroceni. Primele măsuri pe care le-ar putea lua preşedintele după reluarea mandatului

Traian Băsescu a ajuns la Palatul Cotroceni. Primele măsuri pe care le-ar putea lua preşedintele după reluarea mandatului
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Aug 2012   •   10:44
Traian Basescu îşi reia astăzi mandatul, după 52 de zile de la suspendare. Preşedintele a ajuns deja la Palatul Cotroceni.

Aflat într-o maşină escortată de alte vehicule ale SPP şi Poliţie, preşedintele a intrat în incinta Palatului Cotroceni prin poarta principală de la Platoul Marinescu.

Şeful statului nu are un program public anunţat pentru această primă zi în urma revenirii în funcţie. Nu este însă exclusă o declaraţie a acestuia în cursul zilei.

Traian Băsescu nu a mai avut nici o declaraţie programată de mai bine de două săptămâni.

Primele măsuri pe care le-ar putea lua preşedintele

Printre primele lucruri aşteptate ca Băsescu să le facă după reinstalarea la Palatul Cotroceni, care presupune şi desigilarea biroului său, este să renumească în funcţie echipa sa de consilieri.

Unul dintre consilieri şi-a dat demisia imediat după suspendare, iar ceilalţi au fost demişi în perioada interimatului lui Crin Antonescu, relatează Mediafax.

Preşedintele a revenit la Cotroceni, după ce a fost suspendat prin decizia Parlamentului din 6 iulie şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar.

Citiţi şi: Se pregăteşte Băsescu să plece din nou pe mare? Ce formalităţi trebuie să îndeplinească preşedintele pentru a comanda o navă comercială×
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close