Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a discutat cu fratele său despre cazul Mironescu

Traian Băsescu a discutat cu fratele său despre cazul Mironescu

 Traian Băsescu a discutat cu fratele său despre cazul Mironescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   14:12
Preşedintele Traian Băsescu s-a interesat de dosarul Mironescu. Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Mircea Băsescu spune că a fost sunat de fratele său. Mircea Băsescu recunoaşte că îi cunoaşte şi pe senatorul Banias şi pe Laurenţiu Mironescu.

Reporter: Vă cunoaşteţi cu senatorul Banias şi cu celălalt domn de la Interne, Laurenţiu Mironescu? Ambii sunt acuzaţi de coordonarea unei reţele de trafic în Portul Constanţa Agigea.

Mircea Băsescu: Da, de mai mulţi ani. Îi cunosc foarte bine pe amândoi. Suntem comandanţi. Cu domnul Mironescu am lucrat în aceaşi întreprindere, nu-i normal să ne cunoaştem? Apoi, când eu lucram aici ca angajat al firmei „Plusfood", Mironescu a ajuns directorul portului. Păi cum să nu cunosc directorul pe terenul căruia îmi desfăşor activitatea cu societatea ?

Reporter: Aţi discutat despre subiectul acesta şi cu fratele dvs,, domnul preşedinte?

Mircea Băsescu: Da, ieri m-a sunat să mă întrebe ce fel asociat este Raluca în acea firmă.

Reporter: A fost surprins, v-a reproşat ceva?

Mircea Băsescu: Nu m-a luat la rost. M-a întrebat pur şi simplu. A vrut să se intereseze, să audă de la mine cum stau lucrurile, dar să ştiţi că nici eu nu am ştiut să-i spun prea multe, să-l lămuresc, pentru că abia astăzi am primit informaţiile pe care vi le-am dat şi dvs.
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu Laurentiu Mironescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close