Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a fost prezent la festivalul Sinaia Forever

Traian Băsescu a fost prezent la festivalul Sinaia Forever

Traian Băsescu a fost prezent la festivalul Sinaia Forever
27 Sep 2008   •   15:25

Traian Băsescu s-a aflat vineri seară la Sinaia, unde a participat la festivalul Sinaia Forever. Vizita nu a fost lipsită de incidente. Un bărbat beat a vrut să-l strângă în braţe pe preşedinte. Nu a mai reuşit însă pentru că a fost luat pe sus de SPP-işti.

Preşedintele a trecut repede peste acest incident şi s-a îndreptat spre scenă, unde concerta trupa Iris. Traian Băsescu a rămas peste noapte la Sinaia la un complex din apropierea Castelului Peleş.

Festivalul Sinaia Forever a început vineri şi va dura trei zile. Organizatorii se aşteaptă ca, în această perioadă, staţiunea să fie vizitată de peste 50.000 de turişti. Cazinoul din Sinaia va fi gazda mai multor spectacole de teatru cu nume reprezentative din lumea actorilor romani.

În parcul Dimitrie Ghica se vor desfăşura concerte de muzică folk, rock si dance-pop, iar pe bulevardul principal al oraşului vor fi prezentate turiştilor tradiţiile montane, costume populare şi de epocă. Manifestarea se va încheia duminică noaptea cu un spectacol de lasere, lumini şi jocuri de artificii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Sinaia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close