Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a fost prezent la priveghiul lui Florin Cioabă

Traian Băsescu a fost prezent la priveghiul lui Florin Cioabă

Traian Băsescu a fost prezent la priveghiul lui Florin Cioabă
de M.T.    |    21 Aug 2013   •   15:41

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă, aflată pe Şoseaua Alba Iulia, potrivit Mediafax.

Şeful statului a fost primit cu simpatie de către rudele şi vecinii familiei Cioabă, care i-au spus: „Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot".

Ulterior, şeful statului a intrat în salonul de oaspeţi al familiei Cioabă, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioabă.

Preşedintele a dus la locuinţa familiei Cioabă o coroană de garoafe roşii cu mesajul "Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu".

Băsescu a plecat de la locuinţa familiei Cioabă după aproximativ 20-25 de minute.

Miercuri dimineaţă, fiul lui Florin Cioabă, Dorin Cioabă, a declarat că nu a fost trimisă nicio invitaţie pentru ca preşedintele să participe la priveghi sau la înmormântare, însă prezenţa acestuia va fi binevenită.


×
Subiecte în articol: Sibiu priveghi florin cioaba
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close