Antena 3 CNN Actualitate Trăian Băsescu, aproape de a câştiga o funcţie de vicepreşedinte - surse

Trăian Băsescu, aproape de a câştiga o funcţie de vicepreşedinte - surse

Trăian Băsescu, aproape de a câştiga o funcţie de vicepreşedinte - surse
19 Oct 2015   •   21:33
Popularii europeni îşi aleg, la Congresul partidului ce se va desfăşura la Madrid pe 21 şi 22 octombrie, preşedintele, cei 10 vicepreşedinţi şi trezorierul. Deşi apărea pe lista invitaţilor, este aproape sigur că preşedintele Klaus Iohannis nu va participa. În schimb, Traian Băsescu va fi acolo, ceea ce poate fi unul dintre motivele absenţei actualului şef al statului, scrie puterea.ro.
 
La Madrid, PNL merge cu peste 20 de oameni şi cu speranţa că Anca Boagiu va fi realeasă în funcţia de vicepreşedinte. PMP trimite la Congresul PPE doar cinci reprezentanţi, însă e posibil ca nu cantitatea să facă diferenţa. Potrivit unor surse, sunt discuţii foarte serioase ca Traian Băsescu să se regăsească printre cei 10 vicepreşedinţi la sfârşitul congresului PPE.

Klaus Iohannis ar fi deranjat că nu a reuşit să o impună pe pupila sa Alina Gorghiu ca vice al PPE. Pe de altă parte, Anca Boagiu a ajuns la vârful popularilor europeni la intervenţia de atunci a lui Traian Băsescu. Iar acum ar exista riscul ca aceasta să fie retrogradată, potrivit Puterea.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close