Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, atac la ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu: ”A permis oricărui idiot să devină doctor” 

Traian Băsescu, atac la ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu: ”A permis oricărui idiot să devină doctor” 

Traian Băsescu, atac la ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu: ”A permis oricărui idiot să devină doctor” 
12 Noi 2016   •   21:17

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat legislaţia din domeniul învăţământului, care ”permite oricărui idiot să devină doctor”. 

"Haita mafiei din educaţie, în frunte cu doamna Andronescu şi în 2012 cu Guvernul Ponta, a aplicat nu mai puţin de 108 modificări Legii Educaţiei, în aşa fel încât incompetenţa să rămână să funcţioneze la gimnaziu, la colegiu, în universităţi. Înainte, nu puteau să se facă toţi pesediştii doctori, ar fi trebuit să aibă şi ceva în cap ca să poată ajunge doctori. Dar legea, aşa cum a modificat-o doamna Andronescu, permite oricărui idiot să devină doctor, scuzaţi-mi expresia dură", a spus Băsescu într-o conferinţă de presă.

Şeful PMP a adăugat că Ecaterina Andronescu şi liderii sindicali din învăţământ nu au vorbit niciodată despre interesele elevilor sau ale studenţilor, ci ”doar despre ei”.

”Ei nu pun niciodată problema calităţii a ceea ce predau, vorbesc doar despre ei. Un exemplu este la Ministerul de Interne. Acest minister este cel mai luminat minister: la ei nu există nici bastoane, nici nimic, ei au 600 de doctori. Vă imaginaţi că avem cel mai doctorat minister de interne din lumea asta. Sunt 600 de doctori în Ministerul de Interne. Este o probă a deprecierii sistemului de educaţie aşezat sub pulpana acestei Cati Andronescu", a mai spus Băsescu.
 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close