Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă din nou Guvernul pe tema privatizării CFR Marfă. Preşedintele susţine că statul român ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Traian Băsescu atacă din nou Guvernul pe tema privatizării CFR Marfă. Preşedintele susţine că statul român ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro

Traian Băsescu atacă din nou Guvernul pe tema privatizării CFR Marfă. Preşedintele susţine că statul român ar putea plăti despăgubiri de milioane de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Aug 2013   •   07:29

Traian Băsescu mai bifează o bătălie în războiul pe tema privatizării CFR Marfă. Preşedintele a atacat din nou Executivul pe motiv că şi-a pierdut timpul cu implicarea CSAT în această problemă, în loc să facă presiuni asupra investitorului să aducă banii. Băsescu mai avertizează că Grupul Feroviar Român ar putea cere daune de milioane de euro statului dacă privatizarea eşuează.

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că CSAT nu avea obligaţii cu privire la avizarea privatizării CFR Marfă întrucât nu se ocupă cu vânzarea pachetelor de acţiuni ale statului.

Deranjat de absenţa premierului Victor Ponta de la şedinţa CSAT, Traian Basescu a afirmat că documentele privind şedinţa consiliului au fost trimise de la Guvern la câteva ore după ce premierul plecase în vacanţă.

Reprezentanţii GFR spun că, după licitaţia de la CFR Marfă, grupul a devenit ţinta unor atacuri coordonate din partea unor grupări de interese economice care îşi propun anularea privatizării.

GFR dezminte informaţiile privind problemele financiare, deşi pe site-ul ANAF, în dreptul a două dintre companiile GRAMPET, apare ca fiind începută procedura de executare silită. Grupul Feroviar Român ameninţă cu tribunalul pe cei care afectează imaginea companiei prin dezinformări.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close