Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă UE după atentatele de la Bruxelles: Cetăţenii europeni nevinovaţi plătesc factura nesăbuinței!

Traian Băsescu atacă UE după atentatele de la Bruxelles: Cetăţenii europeni nevinovaţi plătesc factura nesăbuinței!

Traian Băsescu atacă UE după atentatele de la Bruxelles: Cetăţenii europeni nevinovaţi plătesc factura nesăbuinței!
Sursa foto: Foto Traian Băsescu/Facebook
22 Mar 2016   •   14:43

Traian Băsescu a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care taxează deciziile liderilor europeni, după evenimentele de marți dimineață de la Bruxelles, arătând că ”guvernele nu-şi pot permite generalizarea introducerii stării de urgenţă, transformând Europa într-un Afganistan”.

Băsescu subliniază că odată cu valul migrator islamist, organizaţiile teroriste și-au transferat ”adepţi cât mai mulţi la loc sigur, în Europa, unde fac ce ştiu cel mai bine: UCID”.

”Logica ce ne lipseşte. În Siria, în Irak, în Afganistan sau în Yemen, grupările teroriste islamiste sunt atacate de armate regulate, trupe speciale şi forţe aeriene ale NATO, Federaţiei Ruse, Iranului sau ale Arabiei Saudite cu riscul major de a fi decimate. Era logic ca, odată cu valul migrator islamist, organizaţiile teroriste să-şi transfere adepţi cât mai mulţi la loc sigur, în Europa, unde fac ce ştiu cel mai bine: UCID. Aici nu-i bombardează nici aviaţiile aliate, nici armatele regulate nu pot fi desfăşurate, nici trupele speciale nu pot acţiona ca în teatrele de război, iar guvernele nu-şi pot permite generalizarea introducerii stării de urgenţă, transformând Europa într-un Afganistan, pentru că şi-ar recunoaşte eroarea fatală în abordarea fenomenului migraţiei necontrolate. Dramatic este că nu liderii politici europeni, de altfel foarte bine păziţi, vor plăti factura nesăbuinţei, ci cetăţeni europeni nevinovaţi. Este clar că forţele de securitate nu pot asigura viaţa cetăţenilor europeni”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: atentate la Bruxelles
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close