Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: Nu contest hotărârea Curții de Apel în cazul fratelui meu. Eu nu îl pot considera nevinovat

Traian Băsescu: Nu contest hotărârea Curții de Apel în cazul fratelui meu. Eu nu îl pot considera nevinovat

Traian Băsescu: Nu contest hotărârea Curții de Apel în cazul fratelui meu. Eu nu îl pot considera nevinovat
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    20 Iun 2016   •   21:34

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat luni seară că nu va contesta hotărârea judecătorilor în cazul fratelui său și că, dacă a fost condamnat, nu îl poate considera nevinovat.

„Dacă l-a condamnat justiția, eu nu îl pot considera nevinovat. Am spus categoric că nu voi contesta decizia justiției indiferent ce cred eu. A fost condamnat, asta este, eu sunt mulțumit asupra a două aspecte: s-a demonstrat că am intuit corect momentul cu celebre filmulețe date de Antene, când el vorbea de banii cu sacoșe, erau banii în care Căpățână restituia, iar hotărârea judecătorească nu-i reține nicio obligație de plată. (...) Nici măcar ca simplu cetățean nu contest hotărârea Curții de Apel. Asta este și bună ziua. S-a băgat mult prea adânc într-o zonă în care nu avea ce căuta și neglijențele în chestiuni din astea se plătesc”, a susținut fostul președinte la un post de televiziune.

Întrebat dacă și-a vizitat fratele la închisoare, el a spus: „Nu mi-am vizitat fratele pentru că trebuie stabilit un program de vizite, nu te poți duce când vrei”.

„Am fost până la cumnata mea, am discutat cu nepoții. Când eram la cumnata mea am avut o discuție la telefon”, a spus Băsescu.

Judecătorii Curții de Apel Constanța au decis, joi, 16 iunie, printr-o sentință definitivă, ca Mircea Băsescu, condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, cauză în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial, să își ispășească pedeapsa.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mircea basescu Curtea de Apel
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close