Antena 3 Actualitate Traian Băsescu, despre dosarul ”Gala Bute”: „Elena Udrea nici nu se afla în minister în ziua aceea”

Traian Băsescu, despre dosarul ”Gala Bute”: „Elena Udrea nici nu se afla în minister în ziua aceea”

13 Mar 2017   •   08:07
Traian Băsescu, despre dosarul ”Gala Bute”: „Elena Udrea nici nu se afla în minister în ziua aceea”
Sursa foto: Foto: presidency.ro

Traian Băsescu a avut o nouă ieșire publică în care a apărat-o pe Elena Udrea în dosarul ”Gala Bute”. Fostul șef al statului a explicat că dosarul are ”un puternic substrat politic”, pentru că nu există dovezi împotriva ei.

”A doua zi, Elena Udrea trebuia să plece în Japonia, la o întâlnire pe zona de turism. Doamna Udrea nu se afla în minister în ziua respectivă. S-au căutat dovezi și nu s-a găsit nici măcar o singură hârtie, pentru că un ministru are un vraf de documente zilnic care trebuie semnate și nu au găsit nimic”, a spus Băsescu la B1TV.

Fostul președinte a dezvăluit chiar un detaliu inedit din viața Elenei Udrea.

”Curios lucru faptul că toți foștii colaboratori ai Elenei Udrea au devenit brusc foarte bogați, după ce n-au mai fost în minister, iar Elena Udrea a ajuns să stea în chirie, pe care i-o plătește o prietenă”, a dezvăluit Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close