Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, filmat cu camera ascunsă (VIDEO)

Traian Băsescu, filmat cu camera ascunsă (VIDEO)

Traian Băsescu, filmat cu camera ascunsă (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
12 Iun 2009   •   12:00

Preşedintele Traian Băsescu, pe vremea aceea primar al Capitalei, nu a scăpat nici el de farsele puse la cale de Antena 1. La prima vedere pare începutul unei zile obişnuite a primarului: se instalează în birou, secretara îi serveşte cafeaua. La scurt timp după aceea sună telefonul, care probabil îl informează pe primar că o jurnalistă doreşte să îi ia un interviu.

Jurnalista intră în birou. Este tânără, elegantă, dar teribil de emoţionată, iar Traian Băsescu încearcă să relaxeze atmosfera cu câteva glume. Tânăra jurnalistă încearcă să se adune şi să înceapă interviul. Primul pas: trebuie să scoată reportofonul din geantă, dar, ghinion. Emoţiile o copleşesc şi varsă "din greşeală" tot conţinutul genţii pe jos. Într-o fracţiune de secundă, se aşează pe podea pentru a strânge, totul în timp ce încerca cu disperare să se scuze.

"Domnişoară, v-aş ajuta dacă n-ar fi antecedentele publice, dar o să aflu că v-am violat", glumeşte primarul imediat după ce cheamă agenţii de pază pentru a o evacua pe jurnalistă din clădire. Surpriza cea mare vine însă abia când agenţii o însoţeau deja pe tânără spre ieşire. Acesta este momentul în care Antena 1 dezvăluie că totul a fost o farsă. "Sunteţi o gaşcă de ticăloşi", a concluzionat Traian Băsescu, amuzat de gluma jurnaliştilor.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: farsa
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close