Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu foloseşte drama din familia Antonescu ca armă electorală. Vezi declaraţiile (VIDEO)

Traian Băsescu foloseşte drama din familia Antonescu ca armă electorală. Vezi declaraţiile (VIDEO)

Traian Băsescu foloseşte drama din familia Antonescu ca armă electorală. Vezi declaraţiile (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
14 Noi 2009   •   17:03

Traian Băsescu şi Crin Antonescu au abordat tema femeii în spaţiul public românesc, în cadrul dezbaterii care a avut loc sâmbătă la Cluj Napoca. Candidatul liberal pentru funcţia de preşedinte, Crin Antonescu, l-a acuzat pe Traian Băsescu pentru modul în care a ales să promoveze imaginea femeii în România.

?Aţi promovat femeia obiect, femeia cu succes facil, aţi vorbit despre "păsărică" despre o femeie, nu despre un bărbat, aţi smuls telefonul unei ziariste, nu unui ziarist, aţi invitat o ziaristă pe masă în loc de un ziarist. Asta înseamnă o atitudine nepotrivită faţă de femei (...) dar nu aţi promovat modelul femeii care creşte copii şi ţine casa?, i-a reproşat Crin Antonescu lui Traian Băsescu.

În replică, Traian Băsescu consideră că abordarea lui Crin Antonescu este una greşită. ?Decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă?, spune el. El a făcut aluzie la situaţia nefericită prin care a trecut familia lui Crin Antonescu în urmă cu mai mulţi ani: "Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură să ajungă în situaţii dificile".

În plus, Traian Băsescu a dat exemple de femei, pe care le-a promovat pe parcursul carierei sale politice şi care în prezent sunt membre ale Partidului Naţional Liberal, precum Adriana Săftoiu sau Renate Weber.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close