Antena 3 Actualitate Traian Băsescu i-a numit ?ticăloşi? pe jurnaliştii care l-au acuzat de terorism

Traian Băsescu i-a numit ?ticăloşi? pe jurnaliştii care l-au acuzat de terorism

20 Sep 2009   •   17:02
Traian Băsescu i-a numit ?ticăloşi? pe jurnaliştii care l-au acuzat de terorism
Sursa foto: Traian Basescu

Atac dur al preşedintelui Traian Băsescu la adresa unora dintre jurnalişti. Şeful statului i-a numit ticăloşi pe jurnaliştii care l-au acuzat de terorism. Pe lângă acuzele aduse presei, preşedintele a vorbit într-un interviu, difuzat duminică dimineaţă la Radio România Actualităţi, şi despre planurile sale de promovare a ţării şi de încercarea de a schimba unele dintre mentalităţile românilor.

Preşedintele Traian Băsescu consideră că România are o problemă de imagine în interior, provocată şi de unii dintre jurnalişti. "Uitaţi-vă cum se vorbeşte despre stat, uitaţi-vă că sunt ticăloşi care şi-au permis să-l acuze de terorism pe şeful statului, numai pentru că primesc doi bani de afară sau dinăuntru. Uitaţi-vă că vedeţi, în fiecare seară, aproape la talk-showuri: "Mi-e scârbă de România, de stat, de instituţii".

Preşedintele a vorbit din nou despre priorităţile viitorului preşedinte. Una dintre ele este promovarea imaginii ţării în Uniunea Europeană. Şi a ales spre exemplificare Ministerul Turismului. Traian Băsescu a avut cuvinte de laudă pentru felul în care ministrul Elena Udrea a facut campanie de promovare României.

În ceea ce priveşte reforma statului, preşedintele doreşte, revizuirea Constitutiei, un Parlament unicameral. Întrebat dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, Traian Băsescu nu a dat un răspuns, dar nici nu a negat.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close