Traian Băsescu îl va boteza pe Prinţul Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia (VIDEO)

22 Apr 2010   •   22:50
Traian Băsescu îl va boteza pe Prinţul Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia (VIDEO)


Cel mai tânăr prinţ al ţării, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, va avea un naş pe măsură. Carol Ferdinand va fi botezat chiar de către preşedintele ţării, Traian Băsescu. Evenimentul va avea loc peste o lună.

Primul eveniment important din viaţa prinţului Carol Ferdinand va fi unul ca la marile curţi princiare. Libertatea scrie că fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia va fi creştinat pe 22 mai, la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti, iar părinţii spirituali ai bebeluşului cu sânge albastru vor fi Maria şi Traian Băsescu.

În braţele unor aşa naşi, Carol Ferdinand va purta hăinuţe unicat, create de Cătălin Botezatu.

Bebeluşul va trebui să arate bine şi la petrecerea care va avea loc într-un hotel cu renume din Bucureşti. După ce îşi va primi botezul la biserică, micul prinţ va face cunoştinţă cu o parte din membrii caselor regale din Europa. Se vorbeşte că însuşi Prinţul Albert de Monaco va veni la botez.

Deşi mai este o lună până atunci, părinţii lui Carol Ferdinand au intrat deja în febra pregătirilor. Au plecat în străinătate la cumpărături şi chiar să înmâneze personal o parte din invitaţii.

Carol Ferdinand s-a născut anul acesta, pe 11 ianuarie.


Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close