Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: În perioadă de criză, Guvernul a acordat ajutoare de stat în valoare de 450 de milioane de euro

Traian Băsescu: În perioadă de criză, Guvernul a acordat ajutoare de stat în valoare de 450 de milioane de euro

Traian Băsescu: În perioadă de criză, Guvernul a acordat ajutoare de stat în valoare de 450 de milioane de euro
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Iun 2013   •   16:13

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri, la Ariceştii Rahtivani, că, în perioada 2009-2011, Guvernul a acordat ajutoare de stat în valoare totală de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investiţii de peste 2,5 miliarde de euro.

"În perioadă de criză grea pentru România, în 2009, 2010, 2011, Guvernul României a acordat ajutoare de stat în valoare de 450 de milioane de euro, ajutoare care se materializează în aceşti ani în investiţii de peste 2,5 miliarde de euro. Poate multora li se pare ciudat că în perioadă de criză România şi-a permis asemenea investiţii. Ne-am permis asemenea investiţii pentru că vedeam viitorul şi întotdeauna ajutoarele de stat au fost acordate companiilor care dezvoltă tehnologii noi în România", a afirmat Băsescu, citat de Agerpres.

Preşedintele a precizat că pentru realizarea acestei investiţii în valoare de 140 de milioane de dolari, Guvernul român a acordat un ajutor de stat de 28 milioane de euro.

"Statul român a investit, pentru ca locurile de muncă să fie create aici, la Ariceşti, 28 de milioane de euro în momentul de faţă. Vom fi un partener al oricărui investitor care transferă tehnologie în România şi care creează locuri de muncă", a mai spus preşedintele Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: presedintele Traian Basescu guvern criza
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close