Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu l-a botezat pe Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia

Traian Băsescu l-a botezat pe Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia

Traian Băsescu l-a botezat pe Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia
Sursa foto: print
22 Mai 2010   •   19:26

Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, Carol Ferdinand, a fost botezat de preşedintele Traian Băsescu şi de soţia acestuia, Maria Băsescu. Cei doi au venit însoţiţi de fiicele lor, Elena şi Ioana. Micul prinţ a fost îmbrăcat în costum de moroşan la sosirea la Biserica "Domniţa Bălaşa" din Capitală, unde a fost botezat, şi a plecat purtând un costum asemănător celui de marinar, iar printre cadourile primite a fost şi un set de lenjerie "Botezatu", potrivit Mediafax.

Preotul care a condus slujba de botez a făcut cadou părinţilor o icoană cu Maica Domnului.

Copilul a trecut şi prin botezul bliţurilor, acesta fiind fotografiat pe aproape toată durata slujbei, care a durat aproximativ o oră. Spre finalul slujbei, Traian Băsescu l-a prezentat pe micuţul său fin fotoreporterilor şi invitaţilor. Carol Ferdinand era îmbrăcat într-un costum alb asemănător celui marinăresc.

Printre cadourile pe care le-a primit micul Carol Ferdinand s-a numărat un trusou realizat de creatorul Cătălin Botezatu, incluzând un mic smoking cu pietre Swarowski, pe care micuţul îl va îmbrăca la petrecerea de sâmbătă, de la Intercontinental, şi pleduri din mătase naturală, făcute la Viena.

Adriean Videanu, prezent, de asemenea, la slujbă împreună cu soţia sa Mioriţa, a refuzat să spună ce cadou i-a făcut micuţului, apreciind că acest lucru este unul "personal".

"Avem nevoie de asemena momente", a spus şi Brianna Caradja despre botezul micuţului.

Preşedintele Traian Băsescu l-a adus sâmbătă, la biserică, pe cel de-al optulea fin, Carol Ferdinand, cu autoturismul Dacia Duster. În timpul primei părţi a slujbei, Carol Ferdinand a început să plângă, speriat probabil de bliţurile fotografilor prezenţi, dar şi de agitaţia din jurul său.

Încercările părinţilor de a-l linişti pe micuţ au fost în zadar. "Nu vrea suzetă", le-a şoptit preşedintele acestora, în timp ce încercau să-l liniştească pe copil. Şi Maria Băsescu a încercat să-l liniştească pe copil luându-l în braţe, dar fără succes.

Slujba, la care au participat peste 100 de persoane a fost oficiată de un sobor format din şase preoţi.
Întrebat când va deveni bunic, Băsescu i-a îndemnat râzând pe jurnaliştii prezenţi să se adreseze fiicelor sale pentru a primi un astfel de răspuns.
Printre participanţii la botez s-au numărat fostul şef SIE Ioan Talpeş, Monica Tatoiu, şeful ANI Cătălin Macovei şi prinţesa Lalla Joumala Alaoui, ambasadoarea Marocului în Marea Britanie.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: print preot botez presedinte biserica
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close