Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar: „Am declarat ce am știut”

Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar: „Am declarat ce am știut”

Traian Băsescu, audiat la Parchetul Militar: „Am declarat ce am știut”
de S.T.    |    27 Apr 2016   •   13:34

UPDATE 13.30 - Traian Băsescu a fost audiat de procurorii Parchetului Militar.

Fostul președinte a dat declarații într-un dosar deschis în urma unei plângeri penale depuse de senatorul Ioan Ghişe, după ce a fost dat afară de la Cotroceni în 2012.

„Am declarat ce am știut”, a spus Traian Băsescu, miercuri, la ieșirea de la Parchetul Militar.

----------------------------

Traian Băsescu a ajuns în fața procurorilor de la Parchetul Militar.

Fostul președinte va da declarații într-un dosar deschis în urma unei plângeri penale depuse de senatorul Ioan Ghişe, după ce a fost dat afară de la Cotroceni în 2012.

„Nu știu calitatea. Din câte știu, este o reclamație a senatorului Ghișe”, a spus Băsescu, la sosirea la Parchetul Militar.

Miercuri dimineață, Băsescu posta pe Facebook că nu are nimic de negociat cu procurorii în ceea ce priveşte dosarele deschise pe numele său.

Acesta a scris pe pagina sa de socializare că procurorii fie reconfirmă soluţiile de neîncepere a urmăririi penale date anteriror, fie transmit aceste cauze în judecată.

Băsescu susţine că în perioada în care a fost ministrul transporturilor, dar şi în perioada în care a fost primarul general al Capitalei, nu a existat niciun dosar penal pentru modul de desfăşurare a licitaţiilor făcute în timpul mandatelor sale.

Traian Băsescu spune despre dosarele sale: „Prin menţinerea acestor dosare fără a lua o decizie, procurorii nu fac decât să aştepte momentul potrivit pentru a le utiliza conform dispoziţiilor şefilor în interesul acestora sau în interes politic, ceea ce este inadmisibil”.

×
Parteneri
Alertă ANM: Ploi torenţiale, grindină şi vijelii în 17 județe
x close