Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, despre Trump: "‘We're making America great again’ - şi o face praf”

Traian Băsescu, despre Trump: "‘We're making America great again’ - şi o face praf”

Traian Băsescu, fost preşedinte al României, a lansat un mesaj critic la adresa preşedintelui în exerciţiu Donald Trump pe care îl acuză că, acum, la sfărşit de mandat a făcut America praf şi pulbere.

Traian Băsescu, despre Trump: "‘We're making America great again’ - şi o face praf”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   00:11

Traian Băsescu a postat, miercuri, pe Facebook, un mesaj critic la adresa preşedintelui încă în funcţie Donald Trump, pe care îl acuză că se pune pe el deasupra intereselor ţării lui şi acum la sfărşit de mandat a făcut America praf şi pulbere.

“Trump!

“We're making America great again” - şi o face praf.

După ce a izolat ţara în timpul mandatului, fiind incapabil să înţeleagă că o ţară izolată nu poate fi liderul lumii, este acum, la sfârşit de mandat, pe cale să-şi facă ţara praf şi pulbere.

Un mare om de afaceri şi în acelaşi timp, un om politic mărunt, bolnav de egoism şi putere şi care se pune pe el deasupra intereselor ţării lui”, a scris Traian Băsescu în postarea de pe Facebook.

Marcel Ciolacu despre asedierea Congresului American: Nu mă așteptăm să se întâmple asta în SUA. Depășește 6 august

Marcel Ciolacu a fost primul politician român care a reacționat la aflarea veștii manifestanților din SUA care au pătruns în clădirea Capitoliului: "Este inacceptabil ce s-a întâmplat. Cineva a greșit. Nu poți să fii atât de superficial, să lase să între în Capitoliu, să poată fi oprită o asemenea ședința în care se validau alegerile.", a spus acesta, miercuri seara, în emisiunea Subiectiv la Antena3.

„Categoric nu, nu se aștepta nimeni. Stau să mă întreb de unde sunt efectele. Este această suspiciune majoră de fraudare și o campanie dură cu multă ură, asta e efectul la populație. Sub nicio formă nu m-aș fi așteptat să se întâmple asta în SUA. Stau și mă gândesc dacă se întâmpla așa ceva în România? Presupun că depășește 6 august”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

„Nu e subminarea democrației SUA, e subminarea democratiei mondiale, deoarece se întâmplă în SUA”, a mai spus liderul PSD.

 

 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu Marcel Ciolacu
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close