Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: Nici eu, nici Guvernul, nu ne-am propus să scoatem ţara din criză (VIDEO)

Traian Băsescu: Nici eu, nici Guvernul, nu ne-am propus să scoatem ţara din criză (VIDEO)

Traian Băsescu: Nici eu, nici Guvernul, nu ne-am propus să scoatem ţara din criză (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
04 Oct 2009   •   14:44

Guvernul României nu poate scoate ţara din criză. Acesta este avertismentul pe care l-a făcut duminică timp preşedintele Traian Băsescu, care continuă turneul prin ţară. După ce sâmbătă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale, la Sânnicolau Mare, duminică a fost la Luduş, în judeţul Mureş.

?Vreau să ştiţi că nici Guvernul nici eu nici Banca Naţională nu ne-am propus să scoatem ţara din criză, pentru că nu se poate. Criza economică este o criză globală, iar România este dependentă de ce se întâmplă la nivel global şi în mod deosebit pe piaţa europeană. (...) Guvernul României şi-a propus să dezvolte politici de diminuare a efectelor crizei?, a explicat Băsescu.



Preşedintele Traian Băsescu efectuează duminică o vizită în judeţul Mures, la Luduş, unde se întâlneşte cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi cu fermieri. În cadrul acestei deplasări şeful statului are programată participarea la inaugurarea fabricii de spumă poliuretanică "Vita Cellular Foam Luduş - România".

Preşedintele Traian Basescu va participa şi la Festivalul "Toamna Luduşeană", care are loc în acest week-end. Evenimentul cuprinde manifestări cultural-artistice. Pe scena festivalului vor urca luduşenii Cristi Nistor, Tabassco şi Compact, iar ca invitaţi speciali şi-au anunţat prezenţa Aurel Tamaş şi Veta Biriş.

Concertele vor fi urmate de focuri de artificii, care vor pune capăt festivalului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: criza economica Banca Nationala
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close